Er was eens een zieltje

By 27 februari 2023Agenda, Kids, Theater

Babette Holtman brengt samen met gitarist Hans Kunneman het boek ‘Er was eens een zieltje’ van Marie-Claire van der Bruggen tot leven in deze sprankelende familievoorstelling met een bijzondere boodschap. Je wordt door Zieltje meegenomen op haar aardse avontuur. Wat gaat er vooraf aan de reis van een ziel naar de aarde? En hoe is het om in een mensenlichaam geboren te worden? Hoe ervaart een ziel het leven op aarde én hoe kijkt de ziel naar het sterven?

Babette Holtmann geeft de reis van de ziel geweldig weer met haar meesterlijke acteer- en zangtalent. Ze speelt in deze voorstelling een dubbelrol en wekt daarnaast de suggestie dat er ook nog andere mensen op het toneel aanwezig zijn. Hans Kunneman speelt hierbij de muziek die naadloos aansluit op het prachtige verhaal. Het is bewonderingswaardig wat hij met één gitaar aan sfeer neerzet. Soms is de muziek uitbundig en feestelijk, dan weer dreigend, verstild of dromerig.

Kom ook en laat je betoveren door dit wonderlijke familietheater vol verrassingen waarin je ontdekt wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt. Deze voorstelling is voor alle zieltjes vanaf 6 jaar tot 99 jaar én ouder!

www.woudkapel.nl

Meer informatie en/of reserveren
3€ Toneelstuk
Volgend agenda-item
Marco Visser

Author Marco Visser

More posts by Marco Visser