Het is zover!

King Arthur kaartverkoop is officieel gestart!

Een prachtig tweeluik over één van de meest aansprekende Middeleeuwse legendes, een toneeltekst geschreven door Timon Blok, uitgevoerd door theatergezelschap Theater in ’t Groen.

Koning Arthur is vooral bekend als de nobele Koning die een ronde tafel voor zijn ridders neerzette als teken dat iedereen gelijk is. Door zijn idealen en goede bedoelingen is hij de geschiedenis in gegaan als de vreedzame koning die goed voor zijn volk zorgde.

In deze voorstelling zien we een Arthur die op het punt staat om koning te worden. Uitgeput na een lange en inspannende campagnestrijd vol politiek gekonkel. Trots maar ook onzeker over wat hem als koning te wachten staat.

Laat u verrassen door een originele uitwerking van de legende van Koning Arthur en de zijnen in twee voorstellingen waarin macht en idealen, liefde en verraad recht tegenover elkaar komen te staan. Regisseurs Arie de Mol en Maike Pijnappel hebben ieder één van de twee versies onder handen genomen, met als resultaat twee zinderende korte voorstellingen. Een theaterervaring om te beleven en vol stof om over na te praten.

Er is een matinee en een avondvoorstelling.

Meer informatie en/of reserveren
Salut Printemps
Volgend agenda-item
Marco Visser

Author Marco Visser

More posts by Marco Visser