Paaskunstmarkt & Kunstexpositie Jeugd

By 14 februari 2022Agenda, Exposities

Kunst Uit Eigen Provincie mocht eind december helaas voor het tweede jaar niet doorgaan vanwege de Corona maatregelen. Echter willen we kunstenaars uit de provincie de mogelijkheid bieden om hun kunst te presenteren en verkopen. De kunstenaars bieden hun kunst aan tijdens het paasweekend van 17 en 18 april 2022 in het WVT-gebouw. De kunstmarkt is gratis toegankelijk.

Naast de Paaskunstmarkt hebben wij een kunstexpositie van kinderen. Kunst van de allerkleinste kunstenaars van de basisschool Wereldwijs en Het Kunstenhuis zal tentoongesteld worden tijdens deze expositie. De expositie van kinderkunst is mede mogelijk gemaakt door een gulle gift van de Lions Club Bilthoven.

Corona richtlijnen en toegangsbewijs
We checken bij alle bezoekers van 13 jaar en ouder het coronatoegangsbewijs. De veiligheid en gezondheid van u en onze medewerkers heeft hoogste prioriteit bij het inrichting van de kunstmarkt en expositie. Let daarom goed op de aangegeven regels een aanwijzingen van onze crew. Dank voor uw begrip.

Wilt u uw kunst ook verkopen of heeft u een andere vraag m.b.t. de Paaskunstmarkt en/of Kunstexpositie Jeugd? Mail ons dan naar kuep@vvsowvt.nl.

Meer informatie en/of reserveren