Lezing over identiteit en seksualiteit met Tobi Lakmaker

By 9 maart 2023Agenda, Literatuur

EEN AVOND OVER IDENTITEIT…..

Wat is gender, wat is non-binair en wat betekenen de letters LHBTQIA+? En is het wel nodig om zo de nadruk te leggen op dat ene aspect van je identiteit?
Tobi Lakmaker (1994), die in 2022 debuteerde met diens autobiografische roman ‘De geschiedenis van mijn seksualiteit’ gaat met Bea (van de Bieb) in gesprek over sexualiteit.

‘De geschiedenis van mijn seksualiteit luidt: dat ik altijd op zoek ben geweest naar iemand die de deuren en ramen zou sluiten, zou zeggen: en nu is het goed. Meer concreet viel ik eerst op mannen en toen op vrouwen, natuurlijk altijd al op vrouwen, op Muriël de roodharige bijlesdocente met de lange benen, op wie niet, maar ik hield mijn ogen of iets anders erg cruciaals ongeopend. Dat doet ook eigenlijk weinig ter zake.

Meer informatie en/of reserveren