Voor het eerst sinds de coronapandemie is er weer een expositie in het gemeentehuis van de gemeente De Bilt. Wethouder Anne Marie ’t Hart opende op 8 juli 2022 de expositie van Fotoclub Bilthoven.

Hoewel er lange tijd geen clubavonden konden worden gehouden, anders dan via Zoom, hebben de hobbyfotografen bepaald niet stil gezeten. En dat is te zien in de Traverse, oftewel de ‘Kunstgang’ van het gemeentehuis. Op de tentoonstelling hangen 40 foto’s met als thema ‘Het Perfecte Plaatje’. Ook is er een videopresentatie met een gevarieerde selectie uit de beste foto’s die de leden van de FCB in de afgelopen periode maakten.

Wethouder Anne Marie ‘t Hart: “Ik ben er trots op dat er weer een expositie te zien is in ‘onze kunstgang’. Zeker als het gaat om een tentoonstelling van de Fotoclub Bilthoven die voor Corona al vaak te gast was in het gemeentehuis. Ik wens iedereen in de komende maand veel kijkplezier. Daarnaast is het ook mooi om te melden dat de Kunstgang al tot eind van het jaar volgeboekt is met allerlei mooie initiatieven Daarmee krijgt de ArtTraverse een vervolg.”

Gratis te bezoeken
De tentoonstelling in de Kunstgang (voormalige Traverse) is nog tot en met 9 augustus gratis te bezoeken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis: van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.45 uur.