Beeldhouwen op Fort Ruigenhoek, kennismaken met illustratie of een mini-musical maken: bij KunstenHuis Idea kan het deze zomer allemaal. Heb je je zomer al volgepland maar wil je wel een leuke cursus volgen? Je kunt je ook inschrijven voor de cursussen in het nieuwe seizoen die starten vanaf september!

De beeldende afdeling van KunstenHuis Idea organiseert deze zomer verschillende cursussen in Zeist. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod op Fort Ruigenhoek in Groenekan. Op deze bijzondere locatie is volop ruimte voor experiment. Er zijn cursussen van een dag of dagdeel, maar ook van een weekend of een week. Het aanbod is heel divers: van teken- en schildercursussen tot fotografie en textiel. Naast cursussen voor volwassenen zijn er ook leuke activiteiten voor kinderen. Zo kun je je eigen knuffel maken of je verdiepen in de geschiedenis van het Fort. Ook bij de theaterafdeling kun je deze zomer terecht. Bij de cursus Zomerkriebels (7-11 jaar) ga je samen met leeftijdsgenoten en vakdocenten in drie dagen tijd een mini musical maken, die je op de laatste dag presenteert aan je eigen publiek!

Op onze locaties in Zeist, Bilthoven, Soest en Driebergen zijn in seizoen 2022-23 weer allerlei cursussen te volgen op het gebied van beeldende kunst, dans, theater en muziek, of bij de VolksUniversiteit. Het volledige aanbod vind je op www.kunstenhuisidea.nl/cursusseizoen.

wyiechung

Author wyiechung

More posts by wyiechung