Op woensdag 6 april is de feestelijke aftrap van een extra editie Sjors Sportief en Sjors Creatief in gemeente De Bilt. De uitreiking van het eerste boekje vindt plaats op basisschool ’t Kompas in Westbroek. Hierbij zal wethouder Dolf Smolenaers een bijzondere rol vervullen.
Alle leerlingen worden verrast met diverse workshops, om alvast helemaal in de stemming te komen.

Sjors Sportief en Sjors Creatief is een begrip in De Bilt. Dankzij het aanbod van Sjors Sportief vinden steeds meer kinderen op basisschoolleeftijd een activiteit die ze leuk vinden om te doen, zoals voetbal, judo, musical, dans, scouting, schaken en nog veel meer. Ook de activiteiten en workshops van Sjors Creatief worden steeds populairder. Denk dan aan: muziek maken, tekenen, theater en jezelf ontdekken.

Nu corona minder een rol speelt, verwelkomen verenigingen en organisaties in gemeente De Bilt hun deuren om kinderen te laten kennismaken met hun activiteiten. De Sjors Sportief en Sjors Creatief boekjes worden uitgedeeld in alle scholen in de kernen van Gemeente De Bilt.

Actief in De Bilt
Het aanbod Sjors Sportief is te vinden op de website www.actiefindebilt.nl. Op deze website kan je niet alleen het aanbod van Sjors Sportief en Sjors Creatief vinden, maar ook direct doorklikken naar je favoriete club. Actief in De Bilt is het platform waar je alle activiteiten kan vinden op het gebied van sport en cultuur, voor alle inwoners in de gemeente De Bilt kunt.

Deze extra editie van Sjors Sportief en Sjors Creatief is mede mogelijk gemaakt door het Corona Herstelplan van gemeente De Bilt.