Na een geslaagde ‘Maestro’ op het Vinkenplein In Bilthoven is het nu tijd voor het tweede jubileum project van het Nederlands Brandweerorkest in 2022. Het Brandweerorkest is 95 jaar en op deze bijzondere avond nemen ze je mee door hun geschiedenis.

De basis van de jubileumavond wordt gevormd door prachtige muziek en mooie verhalen over, saamhorigheid, vertrouwen, liefde, vriendschappen voor het leven, jeugd, spannende reizen en optredens, en een blik op de toekomst. Naast muziek als ‘Black Saturday’, ‘Nuovo Cinema’, ‘Sunset Serenade’, wordt het geheel ondersteunt door originele foto’s en bewegende beelden uit de eigen archieven. Geassisteerd door theatermaker Bart van Gerwen en dirigent Lucienne de Valk hebben leden het hele project samengesteld en aanvullend filmmateriaal opgenomen. Muziek en film vormen vanavond een spannende cocktail. Terugblikken en vooruitkijken, van het nu naar het verleden en weer terug naar een mooie toekomst. Van uitrukken tijdens de repetitie tot mooie buitenlandse reizen, je gaat het allemaal mee maken in een mooi aan een sluitend programma.

Deze avond vindt plaats op zaterdag 1 oktober om 20:00 uur in het H.F. Witte Centrum in Bilt. De zaal gaat open om 19:30 uur. Kaarten kunnen worden gereserveerd of ter plekke worden gekocht. Na afloop van de voorstelling is er gelegenheid voor een drankje en kan er een kijkje worden genomen in foto’s en video’s uit de archieven.

Meer informatie en/of reserveren