Bilts Filmfestival

By 19 december 2022Agenda, Film

Bilts Filmfestival

Films die aanzetten tot innerlijke reflectie en tevens bekroonde films zijn. De films worden kort ingeleid en na afloop kunt u napraten.
10 februari 10.00. Mijn bijzondere rare week met Tess. Sam, die doodsangsten kent, komt op Terschelling Tess tegen. Samen zoeken zij oplossingen voor levensvragen. Familiefilm naar boek van Anna Woltz.

10 februari 14.00. The Father. Anthony Hopkins speelt hier op magistrale wijze een bejaarde man, die door zijn dementie ervaart wat anderen niet zien. De film zet de kijker een paar keer op het verkeerde been over wat nu de werkelijkheid is.

10 februari 19.30. Supernova. Sam en Tusker (Colin Firth en Stanley Tucci) zijn al 20 jaar elkaars partner en reisen met een camper door Engeland. Tusker krijgt te horen dat hij lijdt aan dementie. Sam ontdekt dat Tusker een belangrijke beslissing nam.

11 februari 19.30. Nomadland gaat over de rondtrekkende zestiger Fern (Frances McDormand) in de VS die rondkomt van baantjes in distributiecentra van techbedrijven en hamburgerketens. Kiest ze voor onafhankelijkheid en waardigheid als ze een aanbod krijgt zich te vestigen?

Michaëlkerk, Kerklaan 31

Meer informatie en/of reserveren