Op zaterdag 26 januari 2019 brengt Tommy Wieringa een bezoek aan de Bilthovense Boekhandel. Om 13.00 uur is er een Ontmoet & Groet Tommy Wieringa, die de boekhandel bezoekt vanwege zijn nieuwe boek ‘Dit is mijn moeder’.

Tommy Wieringa

Als Tommy Wieringa twaalf jaar oud is, verkiest zijn moeder een avontuurlijker leven elders. Hoewel ze zeer aan elkaar zijn verknocht, wordt hun contact sindsdien getekend door strijd. Het laatste grote twistpunt tussen Wieringa en zijn moeder is de alternatieve behandelwijze van haar borstkanker, de ziekte die haar uiteindelijk fataal zal worden.

In de verhalen en herinneringen in Dit is mijn moeder schetst Tommy Wieringa een even liefdevol als tragikomisch portret van hun tumultueuze relatie.

“Ze was niet alleen mijn moeder, maar ook een van mijn meest geliefde personages. Een kleurrijker, avontuurlijker en onverschrokkener iemand ontmoette ik nog nooit. Een ontiegelijke lastpak, maar het zout der aarde.” Aldus Wieringa.

Om 16.00 uur kunt u aanschuiven bij Ontmoet & Groet Jessica van Geel, de schrijfster van de biografie over Truus Schröder.

Ontmoet & groet

Vanuit de Bilthovense Boekhandel wordt u van harte uitgenodigd om Tommy Wieringa en Jessica van Geel te ontmoeten, vragen aan de auteurs te stellen en te luisteren naar hun verhaal over de totstandkoming van hun boek.

Tommy Wieringa ontmoet u zaterdag 26 januari 2019 tussen 13.00 en 14.00 uur.

Jessica van Geel ontmoet u zaterdag 26 januari 2019 tussen 16.00 en 17.00 uur.

Het wordt op prijs gesteld als u zich van te voren opgeeft via info@bilthovenseboekhandel.nl of 030-2281014.

Redactie

Author Redactie

More posts by Redactie

Leave a Reply