10 mei 2021

Voor het tweede jaar op rij is het het KunstenHuis gelukt om in één cursusseizoen meer dan 5000 inschrijvingen te ontvangen. Daarmee is het KunstenHuis wat betreft cursistenaantallen de grootste aanbieder van kunsteducatie in de provincie Utrecht. 

Afgelopen vrijdag werd de 6-jarige Valerie als 5000ste ingeschreven bij het KunstenHuis voor het Popkoor Poolster. Net voordat haar buitenles in Het Lichtruim in De Bilt begon, verraste Ruut te Velthuis, hoofd van KunstenHuis Muziekschool De Bilt-Zeist, haar met het bijzondere nieuws. De verrassing voor Valerie en haar moeder was compleet toen Ruut namens het KunstenHuis haar aanbood om, vanwege deze unieke gebeurtenis, volgend seizoen een heel jaar gratis te mogen zingen bij het nieuwe popkoor.

Valerie zingt met veel plezier mee in het popkoor o.l.v. Rosanne Sanders. Ze was overweldigd door de aandacht en cadeautjes die ze kreeg, maar was er erg blij mee.

Wie van zingen houdt en het leuk lijkt om moderne liedjes te zingen in een popkoor is van harte welkom om mee te doen in een van de popkoren van het KunstenHuis in Het Lichtruim in De Bilt. Het koor Poolster is er voor 6 t/m 8-jarigen en het koor Super Nova voor de leeftijden 9 t/m 12 jaar. Vanaf volgend seizoen start ook het koor Galaxy voor jongeren tussen 12 en 15 jaar. Meer info en aanmelden kan via kunstenhuis.nl/muziek.

Het KunstenHuis is een dynamisch cultuurcentrum in regio De Bilt, Zeist en Driebergen en biedt cursussen en lessen op het gebied van muziek, theater, dans en beeldende kunst voor iedereen, voor alle leeftijden en op alle niveaus. Plezier, persoonlijke ontwikkeling en artistieke kwaliteit staan daarbij voorop.