Genieten van prachtige, romantische muziek mét chocolade, passend bij de muziek en speciaal gemaakt voor ons lustrum door chocolatier Peter van der Griend. Het Orkest van Utrecht bestaat dit jaar namelijk 25 jaar en viert feest! We spelen een selectie van prachtige, romantische werken van Bruch en Brahms, waaronder het beroemde vioolconcert van Bruch met violiste Svenja Staats. Op zaterdagavond 22 juni (20.15 uur in de Tuindorpkerk in Utrecht) en 23 juni (15:00 uur in de OLV Kerk in Bilthoven) laten wij u graag horen (en proeven!) naar welk artistiek niveau het Orkest van Utrecht in haar 25-jarig bestaan is gegroeid. In CRESCENDO!

Topvioliste Svenja Staats speelt met het Orkest van Utrecht het 1e vioolconcert van Bruch, één van de meest geliefde vioolconcerten uit de Romantiek. Een vioolconcert boordevol virtuoze passages, hartstochtelijke thema’s en schitterende zangthema’s.

Speciaal voor het lustrum heeft Chocolatier Peter van der Griend voor ieder muziekstuk een eigentijdse en passende creatie en smaakexplosie gemaakt. Hij geeft u via zijn heerlijke chocolade een impressie van de verschillende stukken die het Orkest van Utrecht speelt.

Meer informatie en/of reserveren