woensdag 28 februari 2024 - zondag 19 mei 2024

Expositie Annemieke Keijzer

De Woudkapel, Beethovenlaan 21, 3723 JG Bilthoven
Categorie
Kunst
Meer info

Een expositie van een selectie uit de fotografieportfolio van kunstenares Annemieke Keijzer. De beelden kenmerken zich door een vorm van abstractie.

Expositie van een selectie uit de fotografieportfolio van Annemieke Keijzer. De beelden kenmerken zich door een vorm van abstractie. Deze abstractie kan bestaan uit het ontbreken van kleur, de monochrome beelden, waarbij licht, compositie en lijnen het belangrijkst zijn. Ook door middel van (strakke) kadrering en het gebruik van fotografische technieken komt het accent op vorm, kleur of lijn te liggen.

Annemieke Keijzer
“Fotografie is al meer dan 25 jaar een passie. Een belangrijke inspiratiebron is landschap en natuur. Landschap, dat zich met iedere stap anders ‘vertaalt’. Het ontvouwt zich als het ware op eigen wijze in ieder seizoen. Het is een uitdaging om de beelden die mij treffen vast te leggen. Dat beeld ontwikkelt zich gaandeweg en kan meer of minder abstract zijn. Ik streef ernaar de beelden een persoonlijke identiteit te geven, met behoud van verbeeldingsruimte voor de kijker.

De zichtbare wereld transformeren tot het onverwachte.

Delen op