vrijdag 28 juni 2024 - zaterdag 29 juni 2024

Droomconcerten op Landgoed Vollenhoven

Landgoed Vollenhoven, Utrechtseweg 59 De Bilt
Categorie
Cultuur
Festival
Kunst
Muziek
Theater
Meer info

Landgoed Vollenhoven in De Bilt, een prachtige plek tussen Utrecht en Zeist. Fluitende vogels en muziek in de openlucht, een drankje en een hapje. Het bleek in de afgelopen edities van de Openluchtconcerten een succesvol recept voor jong en oud. Dit jaar het slotakkoord voor de Tuindagen.

Met de bekende improvisator en pianotoveraar Jan Vayne op de piano, hoopt de organisatie een nog bredere doelgroep te bereiken. Samen met pianist Jaap Eilander krijgen de luisteraars een programma gepresenteerd waarbij ook de hardcore bezoeker van piano recitals niets tekort komt. Op de tweede avond gaat het over een andere boeg. Met wederom pianovirtuoos Jaap Eilander die nu optreedt met sopraan Elske te Lindert. Hier wordt een programma gepresenteerd met humor, prachtige aria’s en van bekende classics tot opera-hoogtepunten. Een Franse chansons mag op zo’n zomeravond natuurlijk niet ontbreken.

3e prijs Prinses Christina Concours
Beide avonden worden afgewisseld met de 13-jarige viooltalent Eline Liselotte van Dijk uit Bilthoven. Zondag 12 mei won zij de 3e prijs in het gerenommeerde Prinses Christina Concours! Een mystery-guest zal op de avond een welkome en spetterende acte de présence geven.

Delen op